Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmina Michiels, geboren te Someren, gedoopt aldaar op 7 december 1773, overleden te Roggel op 9 juni 1859, dochter van Joannes Antonius Michiels en Anna Maria Hendrika van Driel.


Zij is getrouwd te Someren op 5 mei 1820 met
Leonardus Josephus Corman, herbergier, geboren te Henri Chapelle (B) rond 1764, overleden te Roggel op 2 februari 1851, zoon van Jacobus Josephus Corman en Anna H Maria Schaffels.
(Hij is eerder getrouwd te Verviers op 9 juli 1789 voor de kerk met Joanna Christina Stercken, gedoopt te Buggenum op 30 september 1768, overleden te Haelen op 15 juni 1806, dochter van Jacobus Sterken en Maria Martina Danckers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina