Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronilla Goeden, dienstmeid, geboren te Heythuysen, gedoopt aldaar op 26 mei 1785, overleden te Grathem op 18 mei 1853, dochter van Gerardus Goeden en Gertrudis Gommers.


Zij is getrouwd te Grathem op 15 november 1827 met
Leonardus Giesen, landbouwer, geboren te Hunsel op 13 maart 1775, wonende aldaar, overleden te Grathem op 22 april 1847, zoon van Godefridus Giesen en Petronella Versiers.
(Hij was weduwnaar van Lucia Hendrix, geboren te Stramproy op 28 december 1771, wonende te Hunsel, overleden te Grathem op 20 februari 1827, dochter van Wilhelmus Hendrickx en Anna Maria Souts.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina