Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerardus Simons, landbouwer, gedoopt te Roggel op 21 oktober 1792, overleden te Neeritter op 22 oktober 1859, zoon van Mathias Simons en Petronella Verhaegh.


Hij is getrouwd te Neeritter op 16 januari 1851 met
Anna Catharina Houben, landbouwster, geboren te Hunsel op 5 april 1791, overleden te Neeritter op 10 mei 1873, dochter van Mathias Houben en Cornelia Smeets.
(Zij is eerder getrouwd te Hunsel op 15 oktober 1812 met Hendrik van de Groote Port, landbouwer, geboren te Wessem op 14 december 1781, overleden te Neeritter op 17 augustus 1847, zoon van Petrus van de Groote Port en Christina Kolen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina