Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jean Silvestre Leenders, landbouwer, geboren te Beesel op 12 december 1755, wonende te Roggel, overleden aldaar op 24 juli 1847, zoon van Willem Leenders en Maria Smeets.


Hij was gehuwd (1) met
Maria Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willemina, geboren te Maasbree rond 1779, wonende te Bree en te Roggel, overleden aldaar op 2 november 1848.
    Zij was gehuwd met Arnoldus Jacobs, landbouwer, wonende te Bree en te Roggel.
  • 2 : Aldegonda, landbouwster, geboren te Maasbree rond 1792, overleden te Heythuysen op 6 november 1860.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 16 april 1823 met Jan Thissen, akkerman en landbouwer, geboren te Maasbree rond 1797, wonende te Roggel, overleden aldaar op 3 september 1878, zoon van Thomas Thissen en Maria Geurts.

Hij is getrouwd te Helden op 23 februari 1805 (2) met
Cornelia Claessen, geboren te Helden op 14 mei 1763, wonende te Roggel, overleden aldaar op 5 december 1842, dochter van Jan Claessen en Petronella Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina