Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Angelina Bloemers, arbeidster, geboren te Nederweert op 15 december 1876, overleden aldaar op 25 februari 1929, dochter van Antonius Bloemers en Maria Catharina Vaes.


Zij is getrouwd te Nederweert op 8 november 1907 met
Henricus Joannes Verleijsdonk, landbouwer, geboren te Nederweert op 28 februari 1878, overleden aldaar op 25 maart 1944, zoon van Jan Verleijsdonk en Catharina Gökemeier.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina