Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Meusen, gedoopt te Roggel op 16 oktober 1778, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 november 1839, dochter van Michael Meusen en Cornelia Willekens.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 9 mei 1799 met
Mathias Mooren, landbouwer, gedoopt te Roggel op 24 februari 1772, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 mei 1844, zoon van Theodorus Mooren en Hendrina Joosten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina