Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis van de Berck, wonende te Heythuysen.


Zij was gehuwd met
Joannes op Heij, wonende te Heythuysen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 26 september 1755, wonende te Roggel, overleden aldaar op 20 oktober 1843.
    Hij is getrouwd te Roggel op 24 april 1792 voor de kerk met Anna Gertrudis Bitsen, gedoopt te Roggel op 26 juli 1767, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 januari 1816, dochter van Johannes Bitsen en Catharina Sijben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina