Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Paulus Maesen, kuiper, wonende te Helden.


Hij was gehuwd met
Joanna Wilhelmina Engels, wonende te Helden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis, geboren te Helden rond 1784.
    Zij is getrouwd te Helden op 9 januari 1826 met Michael Janssen, werkknecht, geboren te Helden op 21 mei 1799, zoon van Jan Janssen en Theodora Janssen.
    (Hij is later getrouwd te Helden op 5 februari 1866 met Johanna Gommans, geboren te Helden op 9 september 1818, dochter van Johannes Gommans en Petronella Johanna Lijnssen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina