Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pieter Verhaegen, geboren te Baexem rond 1742, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 mei 1835, zoon van Christiaan Verhaegen en Geertrudis Verstappen.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Vaessen, wonende te Baexem.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrud, geboren te Baexem rond 1765, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 september 1847.
    Zij is getrouwd te Baexem op 6 mei 1794 voor de kerk met Pieter Gubbels, geboren rond 1771, wonende te Baexem, overleden te Grathem op 10 juli 1831, zoon van Jacobus Gubbels en Catharina Hillekens.
  • 2 : Maria Elucienda, akkervrouw, geboren te Baexem rond 1767, wonende te Roggel, overleden aldaar op 26 december 1834.
    Zij is getrouwd te Baexem op 13 oktober 1795 voor de kerk met Mathis Verlinden, akkerman en dagloner, gedoopt te Heythuysen op 10 juli 1767, wonende te Roggel, overleden aldaar op 17 augustus 1828, zoon van Jacob Verlinden en Elisabeth Aben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina