Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelm Awijzio, geboren te Gross Pillaken (Oost-Pruisen) op 1 juli 1824.


Hij is getrouwd te Kutten (Oost-Pruissen) op 21 oktober 1853 met
Wilhelmina Lauruhn, geboren te Gross Pillaken (Oost-Pruisen) op 9 maart 1831.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmine, landbouwster, geboren te Gross Pillaken (Oost-Pruisen) op 6 september 1863, wonende te Haelen, overleden aldaar op 17 november 1927.
    Zij is getrouwd te Neuss (D) op 15 januari 1891 met Gerard Hocks, landbouwer, koetsier en kantonnier, geboren te Nunhem op 22 maart 1857, wonende te Haelen, overleden aldaar op 24 september 1929, zoon van Wilhelmus Hockx en Maria Catharina Vleeshouwers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina