Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrude Deckers, dienstmeid, geboren te Hunsel op 29 maart 1808, wonende aldaar, overleden te Haelen op 16 december 1873, dochter van Jacobus Deckers en Catharina van de Port.


Zij is getrouwd te Hunsel op 9 juni 1831 met
Jacob Vleeshouwers, landbouwersknecht en dagloner, geboren te Hunsel op 24 augustus 1792, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 mei 1832, zoon van Theodoor Vleeshouwers en Maria Elisabeth Peters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, dienstmeid en dagloonster, geboren te Hunsel op 1 juli 1831, wonende te Haelen, overleden aldaar op 14 februari 1880.
    Zij is getrouwd te Haelen op 4 februari 1857 met Wilhelmus Hockx, dienstknecht en dagloner, geboren te Haelen op 16 juli 1829, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 juni 1893, zoon van Gerardus Hoeckx en Maria Kessels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina