Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Aben, geboren te Heythuysen, gedoopt op 2 mei 1741, overleden te Heythuysen op 24 november 1814, dochter van Winand Aben en Petronille Janssen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 22 juli 1766 voor de kerk met
Jacob Verlinden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathis, akkerman en dagloner, gedoopt te Heythuysen op 10 juli 1767, overleden te Roggel op 17 augustus 1828.
    Hij is getrouwd te Baexem op 13 oktober 1795 voor de kerk met Maria Elucienda Verhaegen, akkervrouw, geboren te Baexem rond 1767, overleden te Roggel op 26 december 1834, dochter van Pieter Verhaegen en Elisabeth Vaessen.
  • 3 : Winandus, gedoopt te Heythuysen op 15 september 1772, overleden aldaar op 12 mei 1801.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina