Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Dreessen, landbouwster.


Zij was gehuwd met
Hubertus Hendriks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wijnand, dagloner en houtkoopman, geboren te Belfeld op 6 oktober 1864, overleden aldaar op 13 augustus 1924.
    Hij is getrouwd te Belfeld op 3 mei 1886 met Petronella Verlinden, dienstmeid en dagloonster, geboren te Roggel op 12 juni 1858, overleden te Belfeld op 6 februari 1937, dochter van Winand Leonard Verlinden en Maria Janssen.
  • 2 : Johannes Hubertus, landbouwer, geboren te Belfeld op 9 januari 1867, overleden aldaar op 28 maart 1955.
    Hij is getrouwd te Belfeld op 15 mei 1893 met Anna Catharina van Roij, dienstmeid, geboren te Haelen op 30 november 1862, overleden te Belfeld op 13 juni 1929, dochter van Andreas van Roij en Alegondis Coolen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina