Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Cornelia Cloudts, geboren te Heel en Panheel op 6 februari 1830, overleden te Maastricht op 17 maart 1902, dochter van Martin Cloudts en Petronella Faems.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 17 januari 1863 met
Jacobus Verkennis, dienstknecht, geboren te Heel op 7 mei 1818, zoon van Joannes Verkennissen en Maria Lucia Gielen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias Hubertus, koopman en venter, geboren te Roermond op 19 januari 1867, wonende te Venlo en te Roggel, overleden aldaar op 24 juni 1945.
    Hij is getrouwd te Sint Tönis-Kempen (D) op 4 december 1901 met Johanna Kaiser, geboren te Zwolle op 15 mei 1874, wonende te Roggel en te Weert, overleden aldaar op 30 maart 1955.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina