Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertina Petronella Custers, dienstbode, geboren te Haelen op 18 september 1881, overleden te Steyl-Rusthuis op 15 februari 1956, dochter van Joannes Custers en Petronella Venner.


Zij is getrouwd te Baexem op 17 september 1915 met
Johannes Michael Theodoor Peters, landbouwer, geboren te Baexem op 4 februari 1882, zoon van Willem Hubert Peters en Anna Elisabeth Berghs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina