Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margaretha Maria Wertz, geboren te Grathem op 17 februari 1922, overleden aldaar op 16 maart 1998, gecremeerd te Geleen op 21 maart 1998, dochter van Hendrik Cornelis Hubertus Wertz en Jeanne Maroten.


Zij is getrouwd te Grathem op 27 november 1942 met
Ludovicus Marie Joseph Schreurs, ambtenaar, geboren te Grathem op 25 mei 1909, overleden te Horn (V) op 14 maart 1997, gecremeerd, zoon van Mathias Schreurs en Catharina Louiza Hubertina Coenen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina