Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Stephanie Joanna Wertz, vroedvrouw 1943/1977, geboren te Grathem op 16 april 1918, overleden aldaar op 7 augustus 1983, begraven aldaar op 10 augustus 1983, dochter van Hendrik Cornelis Hubertus Wertz en Jeanne Maroten.


Zij was gehuwd met
Peter Theodorus Hubertus Janssen, molenaar, geboren te Grathem op 21 november 1911, overleden op 16 mei 2005, begraven te Grathem, zoon van Joannes Hubertus Janssen en Dorothea Huijskens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina