Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Anna Maria Mevissen, geboren te Haelen op 26 juli 1907, wonende aldaar, overleden op 6 augustus 1989, begraven te Horn, dochter van Martinus Mevissen en Maria Gertrudis Cornelissen.


Zij is getrouwd te Haelen op 16 april 1934 met
Jacques Johannes Janssen, betonwerker, geboren te Heel en Panheel op 29 maart 1910, wonende te Haelen, overleden op 26 augustus 1981, begraven te Horn, zoon van Jan Hubert Janssen en Maria Gertrudis Hendrikx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina