Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Mevissen, geboren te Haelen op 27 april 1902, wonende aldaar, overleden te Venray op 22 maart 1976, begraven te Haelen, dochter van Martinus Mevissen en Maria Gertrudis Cornelissen.


Zij is getrouwd te Haelen op 22 juli 1940 met
Peter Joannes Hubertus Roumen, spoorwegwerker, geboren te Haelen op 14 mei 1911, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 februari 1946, zoon van Petrus Hubertus Roumen en Joanna Maria Hendriks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Haelen op 10 januari 1943.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina