Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Alphons Mathijs Mertens, onderwijzer St. Anna gesticht, geboren te Grathem op 11 september 1889, overleden te Heel op 22 juli 1950, zoon van Alphonsus Maria Mertens en Anna Christina van den Hombergh.


Hij is getrouwd te Grathem op 23 augustus 1921 met
Maria Catharina Veugelaers, geboren te Horn op 1 augustus 1892, dochter van Mathijs Hubert Veugelers en Maria Gertrudis Hubertina Verbruggen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina