Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hendrik Hubert Boonen, geboren te Baexem op 23 juli 1899, overleden te Heythuysen op 19 december 1993, begraven te Baexem, zoon van Karel Boonen en Maria Elisabeth van de Schoor.


Hij is getrouwd te Baexem op 10 juli 1928 met
Maria Catharina Berghs, geboren te Baexem op 26 oktober 1894, overleden te Horn (V) op 20 maart 1968, begraven te Baexem, dochter van Michiel Berghs en Maria Joanna Verkennis.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina