Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Margaretha Mans, geboren te Maasbracht op 21 oktober 1897, overleden op 11 augustus 1969, begraven te Heythuysen, dochter van Joannes Mans en Helena Francisca Tosses.


Zij is getrouwd te Weert op 26 juni 1924 met
Ludovicus Hubertus Creemers, landbouwer, geboren te Hunsel op 16 april 1894, overleden te Heythuysen op 3 mei 1975, begraven aldaar, zoon van Peter Mathijs Creemers en Johanna Maria Hubertina Snijders.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina