Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Lambertus Mans, landbouwer, geboren te Maasbracht op 14 oktober 1892, overleden te Stramproy op 30 september 1989, zoon van Joannes Mans en Helena Francisca Tosses.


Hij is getrouwd te Hunsel op 20 april 1928 met
Maria Cornelia van de Port, geboren te Hunsel op 23 oktober 1901, overleden te Stramproy op 28 november 1944, dochter van Peter Joseph van de Port en Anna Maria Fonteijn.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina