Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Kuijpers, landbouwer, geboren te Neeritter op 6 juni 1864, overleden te Ophoven (B) op 7 maart 1937, zoon van Wilhelmus Cuijpers en Anna Christina Tubeé.


Hij is getrouwd te Neeritter op 30 maart 1894 met
Maria Cornelia Pepels, dienstmeid, geboren te Molenbeersel (B) op 27 maart 1868, overleden te Neeritter op 17 januari 1915, dochter van Peter Joannes Mathijs Pepels en Joanna Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Hubertus, directeur zuivelfabriek, geboren te Neeritter op 2 augustus 1895, wonende te Roggel, overleden aldaar op 30 oktober 1953.
    Hij is getrouwd te Grevenbicht op 25 augustus 1922 met Anna Catharina Hubertina Beek, geboren te Grevenbicht op 25 november 1898, wonende te Roggel en te Grevenbicht, dochter van Joseph Henri Hubert Beek en Eleonora Hubertina Körner.
  • 4 : Anna Maria Catharina, geboren te Neeritter op 16 januari 1903, overleden aldaar op 22 juli 1904.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina