Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henricus van Laer, landbouwer, geboren te Roggel op 22 oktober 1834, overleden te Nederweert op 17 augustus 1918, zoon van Peter Jan van Laer en Jeanne Elisabeth Kirckels.


Hij is getrouwd te Nederweert op 19 april 1877 met
Aldegonda Tindemans, geboren te Nederweert op 14 juni 1845, overleden aldaar op 3 februari 1902, dochter van Jacques Tindemans en Gertrude Feijen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, geboren te Nederweert op 12 april 1881.
  • 2 : Anna Elisabeth, geboren te Nederweert op 12 april 1881.
  • 3 : Maria Josephina, religieuse en onderwijzeres, geboren te Nederweert op 19 december 1884.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina