Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Verheggen, geboren te Weert op 23 april 1899, overleden op 23 oktober 1983, begraven te Roggel Heibloem, dochter van Henricus Hubertus Verheggen en Anna Catharina Klaassen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 9 mei 1930 met
Gerardus Hendrikus Korten, landbouwer, geboren te Grathem op 17 mei 1905, overleden op 6 maart 1993, begraven te Roggel Heibloem, zoon van Jan Mathijs Korten en Maria Gertrudis van Dilsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Matheus Henricus, landbouwer, geboren te Roggel op 31 juli 1934, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden te Roggel en Neer op 17 mei 1999, begraven te Roggel Heibloem.
    Hij is getrouwd te Roggel op 9 mei 1958 met Sylla Elisa Maria Gertrudis Joosten, dienstbode, geboren te Heythuysen op 1 mei 1929, wonende te Roggel en te Swalmen, overleden te Weert op 22 augustus 2015, begraven te Roggel-Heibloem op 26 augustus 2015, dochter van Mathijs Joosten en Maria Sophia Elisabeth Kiggen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina