Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus Hubertus Kierkels, meubelmaker, geboren te Simpelveld op 15 januari 1914, overleden te Roermond op 28 juni 1983, begraven te Heythuysen, zoon van Peter Hubertus Kierkels en Helena Hubertina Hompes.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 28 augustus 1942 met
Anna Dorothea Derikx, geboren te Roggel op 22 februari 1914, overleden te Horn Hornerheide op 14 april 1973, begraven te Heythuysen, dochter van Wilhelmus Hubertus Derikx en Wilhelmina Piels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina