Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Hendrina Janssen, dienstbode, geboren te Heythuysen op 16 juli 1895, overleden te Roermond op 20 januari 1976, begraven te Heythuysen, dochter van Hendrikus Jansen en Maria Gertrudis Jacobs.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 30 september 1921 met
Andreas Mathis Hubertus Josephus Caris, landbouwer, geboren te Heythuysen op 16 november 1890, overleden aldaar op 15 juni 1967, zoon van Peter Mathis Caris en Mechtilda Aelmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina