Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Severinus Josephus Hubertus van Hinsberg, sigarenmaker, geboren te Haelen op 9 januari 1906, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 15 november 1985, begraven te Haelen op 18 november 1985, zoon van Antonius Hubertus van Hinsberg en Hubertina Giesberts.


Hij is getrouwd te Haelen op 23 november 1936 met
Josephina Petronella Maria Verheijden, geboren te Haelen op 3 maart 1908, wonende aldaar, overleden te Roermond op 27 mei 1977, begraven te Haelen, dochter van Cornelis Hubertus Verheijden en Anna Hubertina Stoks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertina Johanna Maria, geboren te Haelen op 14 oktober 1938, overleden aldaar op 14 oktober 1938.
  • 2 : Hubertus Josephus Theodorus Maria, geboren te Haelen rond 23 maart 1948, wonende aldaar, overleden te Roermond op 27 maart 1948.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina