Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Petrus Michiel Servatius Heijnen, landbouwer, geboren te Nunhem op 27 juli 1921, overleden te Roermond op 23 maart 2007, begraven te Roggel op 28 maart 2007, zoon van Michiel Heijnen en Catharina Agnes Wolters.


Hij is getrouwd te Roggel op 13 mei 1955 met
Catharina Maria Antonia Hobus, geboren te Roggel op 25 maart 1925, overleden te Roermond (Z) op 17 januari 2006, begraven te Roggel op 21 januari 2006, dochter van Joannes Heiliger Hobus en Wilhelmina Anna Maria Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Johannes Wilhelmus, geboren te Roermond op 10 juli 1962, wonende te Roggel, overleden te Roermond op 15 juli 1962.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina