Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Hubertus Hobus, landbouwer, geboren te Nunhem op 30 december 1897, overleden te Heel op 6 februari 1967, zoon van Mathias Hubertus Hobus en Petronella Houben.


Hij is getrouwd te Nunhem op 23 april 1923 met
Huberta Helena Rutten, geboren te Heel en Panheel op 20 juni 1898, overleden te Heel op 30 september 1987, dochter van Renier Rutten en Maria Margaretha Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus René Servatius, geboren te Nunhem op 11 oktober 1927, overleden aldaar op 11 december 1928.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina