Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Joanna Hubertina Hendriks, geboren te Heythuysen op 13 maart 1894, overleden te Geleen op 2 juni 1966, dochter van Joannes Hubertus Hendrikx en Anna Catharina Theunissen.


Zij is getrouwd te Maastricht op 26 september 1917 met
Jacobus Wilhelmus Wauben, huisbewaker, geboren te Urmond op 26 november 1893, overleden te Sittard op 4 maart 1947, zoon van Willem Wauben en Maria Ronden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina