Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacob Kirkels, dienstknecht en landbouwer, geboren te Horn op 8 augustus 1826, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 december 1906, zoon van Hendricus Kirkels en Christina Peters.


Hij is getrouwd te Maasniel op 15 april 1852 met
Johanna Agatha van Melick, dienstmeid en landbouwster, geboren te Maasniel op 5 februari 1819, wonende te Horn, overleden aldaar op 11 mei 1892, dochter van Johannes van Melick en Margaretha Essers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrikus, geboren te Horn op 1 november 1853, overleden aldaar op 1 augustus 1923.
  • 2 : Anna Maria Hubertina, geboren te Horn op 23 februari 1857, overleden aldaar op 14 januari 1862.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina