Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathis Hendriks, landbouwer, geboren te Swalmen op 4 november 1880, overleden te Heythuysen op 23 juli 1951, begraven te Heibloem op 26 juli 1951, zoon van Johannes Hendriks en Gertrudis Stroucken.


Hij was gehuwd met
Maria Josepha Schalley, geboren te Sint Odiliënberg op 7 maart 1883, overleden te Heythuysen op 4 december 1958, begraven te Heibloem op 9 december 1958, dochter van Paulus Hubertus Schalleij en Catharina Cloudt.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Paulus Hubertus, landbouwer, geboren te Sint Odiliënberg op 23 mei 1905.
    Hij is getrouwd te Beesel op 6 april 1934 met Maria Elisabeth Bongers, geboren te Beesel op 10 maart 1909, dochter van Joannes Jacobus Bongers en Johanna Geraets.
  • 2 : Wilhelmus Gerardus, landbouwer, geboren te Sint Odiliënberg rond 1916, overleden te Lahnde (D) op 10 maart 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina