Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Gertruda Jetten, geboren te Grathem op 7 september 1901, overleden aldaar op 2 september 1933, dochter van Antonius Hubertus Jetten en Maria Elisabeth Cox.


Zij is getrouwd te Grathem op 29 mei 1931 met
Peter Mathijs Geelen, landbouwer, geboren te Hunsel op 1 april 1893, overleden te Weert op 27 juni 1982, begraven te Oler, zoon van Peter Joannes Geelen en Anna Maria Stijns.
(Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 8 mei 1919 met Bertha Hubertina Jetten, dienstmeid, geboren te Grathem op 23 februari 1896, overleden te Nederweert op 1 juli 1926, dochter van Antonius Hubertus Jetten en Maria Elisabeth Cox.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina