Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Boots, overleden voor 1822.


Hij was gehuwd met
Maria Gertruda van Wis, bouwvrouw, overleden na 1822.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Catharine, landbouwster, geboren te Helden rond 1776.
    Zij is getrouwd te Helden op 31 december 1814 met Geoffroi Manders, landbouwer, geboren te Grubbenvorst rond 1792, zoon van Mathieu Manders en Henriette Truijen.
  • 3 : Silvester, dienstknecht en kramer, geboren te Helden rond 1793.
    Hij is getrouwd te Helden op 24 mei 1824 (1) met Willemina Gommans, geboren te Helden rond 1791, dochter van Marten Gommans en Agnes Peeters.
    Hij is getrouwd te Helden op 19 april 1830 (2) met Elisabeth Groenen, akkermeid, geboren te Helden rond 1790, dochter van Mathis Groenen en Barbara Verscharen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina