Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Franciscus Hubertus Bernardus Dings, ambtenaar voedselvoorziening, geboren te Heythuysen op 11 juli 1910, overleden te Roermond (Z) op 26 augustus 1984, begraven te Heythuysen, zoon van Antonius Hubertus Dings en Anna Elisabeth van Ratingen.


Hij is getrouwd te Sittard op 25 oktober 1940 met
Christina Geusen, geboren te Essen-Steele (D) op 8 augustus 1914, overleden op 18 september 1983, begraven te Heythuysen, dochter van Mathias Geusen en Josephine Luttringhaus.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Maria Joseph, geboren te Heythuysen rond 26 april 1946, overleden aldaar op 28 april 1946.
  • 2 : Jacques Leonardus Josephus, geboren te Heythuysen op 27 maart 1950, overleden te Roggel en Neer op 22 mei 1999.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina