Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Wilhelmina Gertruda Deckers, geboren te Baexem op 1 april 1907, wonende te Roggel en te Nederweert, overleden te Deurne op 9 september 1980, dochter van Hendrikus Deckers en Maria Hubertina Elisabeth Beelen.


Zij is getrouwd te Baexem op 22 april 1938 met
Peter Hubertus Klompen, landbouwer, geboren te Roggel op 15 mei 1910, wonende aldaar en te Nederweert, zoon van Jacobus Hubertus Klompen en Maria Gertrudis Vissers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph Jacobus Wilhelmus, geboren te Roggel op 19 maart 1940, wonende aldaar en te Nederweert, overleden te Neerkant op 7 januari 2017.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina