Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Hubertina Korsten, geboren te Heel en Panheel rond 1839, dochter van Bartholomeus Corsten en Jeanne Marie Cleutens.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 20 april 1863 met
Gerardus Cremers, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1842.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martinus Hubertus, landbouwer, geboren te Heel op 3 maart 1864, wonende te Maasniel en te Roggel, overleden aldaar op 18 januari 1946.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 2 mei 1892 met Lucia Mevissen, geboren te Maasniel op 22 december 1864, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 mei 1935.
  • 2 : Maria Catharina, geboren te Heel en Panheel rond 1878.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 14 juli 1899 met Antonius Hubertus Emmanuel Hodselmans, landbouwer, zoon van Joannes Hodselmans en Mechtildis Meuwissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina