Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Catharina Foux, geboren te Echt op 21 juli 1859, overleden te Heythuysen op 5 mei 1941, dochter van Joannes Antonius Foux en Maria Josepha Beumers.


Zij is getrouwd te Montfort op 2 mei 1877 met
Willem Coenen, landbouwer, geboren te Montfort op 22 januari 1857, overleden te Heythuysen op 8 oktober 1928, zoon van Joannes Coenen en Agnes Frencken.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Dominicus Hubertus, landbouwer, geboren te Montfort op 21 april 1888, overleden op 16 februari 1974, begraven te Leveroy.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 13 juni 1919 met Maria Hubertina van Appeven, geboren te Heythuysen op 26 april 1886, overleden te Weert (Z) op 16 februari 1964, begraven te Leveroij, dochter van Joannes Hubertus van Appeven en Maria Agnes Mooren.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina