Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Natalia Roef, geboren te Schoonaerde (B) op 1 oktober 1887, overleden op 3 april 1980, begraven te Horn, dochter van Frans Roef en Mathildis Impens.


Zij is getrouwd te Brussel op 14 december 1912 met
Jan Hubert Caris, magazijnknecht, brandstoffenhandelaar en landbouwer, geboren te Horn op 31 januari 1886, wonende aldaar, overleden op 22 september 1971, begraven te Horn, zoon van Jozef Hendrik Caris en Anna Catharina Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Paulus Hubertus, smid-bankwerker, machinist zuivelfabriek en electrisch lasser, geboren te Horn op 31 december 1924, wonende te Roggel en te Horn, overleden aldaar op 8 oktober 1979, begraven aldaar.
    Hij is getrouwd te Roermond op 5 januari 1949 met Wilhelmina Catharina Victoria Seuren, geboren te Roggel op 15 januari 1925, wonende te Roermond, overleden aldaar op 17 november 1994, begraven te Horn, dochter van Peter Hendrikus Seuren en Wilhelmina Hubertina Petronella Beckers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina