Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Beurskens, geboren te Grathem op 22 mei 1878, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 juni 1958, dochter van Johannes Beurskens en Gertrudis Elisabeth van den Winkel.


Zij is getrouwd te Grathem op 16 april 1915 met
Hubert Andries van Enckevort, landbouwer, geboren te Sevenum rond 1883, overleden te Grathem op 24 januari 1968, zoon van Gerard van Enckevort en Johanna Minten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina