Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Suzanna Maria Houtakkers, geboren te Heythuysen op 22 augustus 1916, overleden op 19 november 2011, begraven te Heythuysen op 24 november 2011, dochter van Hendrikus Houtakkers en Maria Helena Ververs.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 11 juni 1943 met
Michiel Hubertus Bongers, mijnwerker en opperman, geboren te Roggel op 3 maart 1912, overleden te Heythuysen op 28 februari 1977, begraven aldaar op 3 maart 1977, zoon van Gerardus Hubertus Bongers en Helena Peeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina