Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Christina Wilhelmina Beijnsberger, geboren te Grathem op 17 mei 1880, overleden aldaar op 5 oktober 1911, dochter van Henricus Beijnsberger en Catharina Jeurnink.


Zij is getrouwd te Grathem op 29 augustus 1907 met
Jacobus Beurskens, landbouwer, geboren te Grathem op 27 juni 1869, overleden te Roggel op 20 maart 1951, zoon van Johannes Beurskens en Gertrudis Elisabeth van den Winkel.
(Hij is eerder getrouwd te Grathem op 3 april 1891 met Anna Margaritha Driessen, landbouwster, geboren te Baexem op 25 mei 1864, overleden te Grathem op 8 januari 1900, dochter van Christiaan Driessen en Joanna Catharina Custers.)

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Gerardus Joannes, geboren te Grathem op 4 januari 1911, overleden aldaar op 4 maart 1912.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina