Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lambertus Henricus Zeuren, bakker, geboren te Herten op 6 december 1904, overleden op 23 augustus 1969, begraven te Baexem, zoon van Johannes Leonardus Zeuren en Johanna Hubertina van Ratingen.


Hij is getrouwd te Baexem op 30 juni 1933 met
Maria Catharina Wilhelmina Haenen, geboren te Baexem op 5 maart 1907, overleden aldaar op 2 juli 1992, dochter van Willem Hubert Haanen en Anna Maria Meusen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Johanna Catharina, geboren te Baexem op 14 augustus 1936, wonende aldaar, overleden te Weert op 22 oktober 1947.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina