Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacoba Jacobs, geboren te Budel, gedoopt op 28 juli 1802, overleden te Soerendonk op 25 januari 1872, dochter van Mathias Jacobs en Helena Verhoesen.


Zij is getrouwd te Weert op 22 oktober 1849, getrouwd te Neeritter op 23 oktober 1849 voor de kerk met
Lambert Aendekerk, landbouwer, geboren te Kessenich op 18 maart 1786, gedoopt op 19 maart 1786, overleden te Neeritter op 5 augustus 1865, zoon van Leonard Aendekerk en Elisabeth Cuijpers.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 13 oktober 1807 met Anna Catharina Tulkens, landbouwster, geboren te Thorn, gedoopt op 21 maart 1786, overleden te Neeritter op 12 december 1848, dochter van Corneille Tulkens en Catharine Bruijnen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina