Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Jozef Hubert Vermeulen, landbouwer, geboren te Horn op 22 maart 1908, overleden aldaar op 21 januari 1983, begraven aldaar, zoon van Jan Robert Vermeulen en Anna Maria Colbers.


Hij is getrouwd te Tegelen op 26 april 1937 met
Mechtildis Johanna Florentina Hanssen, geboren te Vierlingsbeek op 22 juli 1912, overleden op 5 augustus 1988, begraven te Horn, dochter van Joseph Johannes Hanssen en Antonetta Catharina Joosten.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina