Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Arnoldina Antonia Arts, geboren te Boxmeer op 18 mei 1843, overleden te Haelen op 24 juni 1916, dochter van Hendrik Aarts en Sibilla Janssen.


Zij is getrouwd te Venray op 29 november 1865 met
Petrus Lormans, veearts, tapper en caféhouder, geboren te Helden op 16 juli 1837, overleden te Voerendaal op 15 mei 1921, zoon van Joannes Lormans en Maria Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Helden op 18 september 1866.
  • 2 : Jean, sigarenmaker en verkoper van sigaren, geboren te Helden op 12 september 1867.
  • 3 : Hendrik, geboren te Helden op 11 september 1869.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina