Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacob Reijnders, aannemer, geboren te Horn op 28 februari 1871, overleden op 15 september 1964, begraven te Horn, zoon van Mathijs Hubert Reijnders en Maria Elisabeth Ravet.


Hij is getrouwd te Neeritter op 27 januari 1913 met
Maria Hubertina Gertrudis Monscheurs, geboren te Neeritter op 3 april 1875, overleden op 26 maart 1958, begraven te Horn, dochter van Joannes Franciscus Monsieur en Maria Elisabeth Leenders.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mathijs Hubertus, geboren te Neeritter op 11 december 1915, overleden te Horn op 30 augustus 2006, begraven aldaar.
    Hij is getrouwd te Heel op 4 oktober 1952 voor de kerk met Laurina Johanna Maria van Bergen, geboren te Seraing (B) op 3 mei 1922, overleden te Roermond op 30 november 1976, begraven te Horn.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina