Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martinus Hubert Reijnders, metselaar, geboren te Horn op 18 juli 1888, overleden te Neer op 17 mei 1958, zoon van Mathijs Hubert Reijnders en Maria Elisabeth Ravet.


Hij is getrouwd te Heel op 27 september 1912 met
Maria Agnes Leduc, geboren te Heel en Panheel op 25 februari 1875, overleden te Heel op 25 mei 1950, dochter van Willem Leduc en Maria Gertrudis Linssen.
(Zij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 12 april 1901 met Joannes Wilhelmus Loven, dienstknecht, geboren te Haelen op 25 oktober 1867, zoon van Joannes Loven en Maria Schreurs.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathijs Wilhelm Hubertus, geboren te Heel op 10 oktober 1916.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 29 augustus 1947 met M C Peeters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina