Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Christina Helgers, geboren te Maasniel op 10 mei 1908, wonende aldaar, overleden te Roermond op 15 maart 1978, dochter van Peter Hubertus Helgers en Cornelia Loenders.


Zij is getrouwd te Haelen op 5 november 1934 met
Peter Johannes Pelsers, fabrieksarbeider, geboren te Haelen op 30 januari 1909, wonende aldaar, overleden te Roermond op 4 september 1988, begraven te Maasniel, zoon van Lambertus Pelsers en Barbara Hubertina Berben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina